GROEPSACCOMMODATIE 5 gezinnen, 24 personen

Groepsaccommodatie voor 24 personen: Het achterste deel van de oude school uit de jaren 50 is omgetoverd tot 5 unieke appartementen die samen een geweldige groepsaccommodatie vormen voor jouw familie of vriendengroep!

In 2021 hebben we onze Lofts uitgerust met een eigen kitchenette, zodat we 5 gezinnen veilig en Corona-proof kunnen ontvangen!

Maak gebruik van de ruime gemeenschappelijke keuken voor uitgebreide kooksessies (inclusief kookboeken ter inspiratie) en een gezellige woonkamer met lange tafels om urenlang na te tafelen (met gezelschapsspellen binnen handbereik!).

Geniet van een afgesloten binnentuin, vroeger het schoolplein, waar boerderijdieren zoals geiten en een pony rondlopen om te knuffelen.

Daarnaast zijn er skelters en fietsjes om heerlijk rond te rijden!

Groepsaccommodatie

24 persoons, voor 5 gezinnen

Appartementen

Kitchen

Double Bedrooms

Baths

Adults

Guests

Een stijlvol huis in het prachtige Friesland, dicht bij de Waddenzee. We hebben wadgelopen, gefietst op Schiermonnikoog en daarna bij thuiskomst heerlijk in de hottub… Ultiem genieten! De kinderen hebben zich goed vermaakt met het speelgoed binnen én buiten. Bianca is erg gastvrij en behulpzaam.

Maartje, okt 2018