Omdat onze eerste opdracht is anderen en onszelf gezond te houden zijn we gesloten tot 20 mei. Intussen zitten we niet stil en maken we van binnenuit het hier bij BinnenInn alleen maar nóg leuker en gezelliger: Zoals het nu lijkt met straks de mogelijkheid om met gepaste afstand tóch weer samen te kunnen komen.

Annuleringsvoorwaarden

We hanteren standaard annuleringsvoorwaarden:

Met de aanbetaling (van 100 euro) bent u een overeenkomst met ons aangegaan:
Indien u een reservering voor overnachtingsaccommodatie wilt annuleren geldt:

Bij annulering meer dan 3 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de horecaovereenkomst de eerste horecadienst zal moeten worden verleend, nadergenoemd: “de aankomstdatum”, is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor de ingangsdatum is de klant gehouden 40% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering tussen 8 en 2 weken voor de ingangsdatum 75% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering minder dan 2 weken voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
We hanteren bij elke annulering 100 euro administratiekosten (=de aanbetalingskosten)! Deze vervallen bij elke annulering!
 

Wij adviseren u ten zeerste zelf een reisannulerings- en algemene reisverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent. Bespaart u ons, maar vooral u zelf, veel ergernis door uw eigen risisco vooraf af te dekken. Wij hanteren onze annuleringsvoorwaarden streng.

Neem altijd zo spoedig mogelijk contact op bij twijfel!

 

Geen huiswerk!

Weekenden

Midweken

Weken

Altijd open!

Contact

Phone

+(31) 621546402

Mail

info@binneninn.nl

Address

Stationswei 23

9123 JZ Metslawier