Omdat onze eerste opdracht is anderen en onszelf gezond te houden zijn we gesloten tot 20 mei. Intussen zitten we niet stil en maken we van binnenuit het hier bij BinnenInn alleen maar nóg leuker en gezelliger: Zoals het nu lijkt met straks de mogelijkheid om met gepaste afstand tóch weer samen te kunnen komen.
0519-241314 mob. 06-21546402 info@binneninn.nl

Annuleringsvoorwaarden

We hanteren standaard annuleringsvoorwaarden:

Met de aanbetaling bent u een overeenkomst met ons aangegaan:   
Indien u een reservering voor overnachtingsaccommodatie wilt annuleren geldt:

Bij annulering meer dan 3 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de horecaovereenkomst de eerste horecadienst zal moeten worden verleend, nadergenoemd: “de aankomstdatum”, is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering tussen 12 en 8 weken voor de ingangsdatum is de klant gehouden 40% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering tussen 8 en 2 weken voor de ingangsdatum 75% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
Bij annulering minder dan 2 weken voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
We hanteren bij elke annulering 100 euro administratiekosten (=de aanbetalingskosten)! Deze vervallen bij elke annulering!  
Hiertegen kan je je voor een klein bedrag bij je eigen verzekeringsmaatschappij evt. verzekeren.
in geval van aanspraak maken, neem aub zsm kontakt met ons op!    

CORONA:

  • Losse appartementen en/of de groepsaccommodatie: Elk van de 5 appartementen heeft vanaf 1 maart een eigen keukentje en daarnaast is de grote keuken ook beschikbaar: Hierdoor is het vanaf nu niet meer mogelijk om, met als reden Corona, kosteloos te annuleren!
  • Familiehuis: Als u vanaf heden met meer dan 2 huishoudens het familiehuis huurt, gaat u zelf het risico aan, dat dat bij nieuwe maatregelen niet zou mogen. Ook in dit huis is het dus niet meer mogelijk om, met als reden Corona, kosteloos te annuleren!
  • Ook een positieve Coronatest van u of uw gasten valt onder standaard annuleringsvoorwaarden.
Neem altijd zo spoedig mogelijk contact op bij twijfel!

 

Wij adviseren u ten zeerste zelf een reisannulerings- en algemene reisverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent. Bespaart u ons, maar vooral u zelf, veel ergernis door uw eigen risisco vooraf af te dekken. Wij hanteren onze annuleringsvoorwaarden streng.

 

Geen huiswerk!

Weekenden

Midweken

Weken

Altijd open!

Contact

Phone

+(31) 621546402

Mail

info@binneninn.nl

Address

Stationswei 23

9123 JZ Metslawier