Home

Bescherming persoonsgegevens

Mei 2018

 

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

BinnenInn.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik gebruik je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

 

BinnenInn.nl wordt beheerd door Bianca Waamelink,

eigenaresse (samen met Edword ten Barge) van BinnenInn

Stasjionswei 23

9123 JZ Metslawier

 

Ik verzamel de gegevens die ik je vraag in te vullen als je een aanvraag doet voor één van onze producten en/of diensten: nl overnachtingen bij BinnenInn

Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. 

 

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

- Voor- en achternaam

- E-mailadres

- Telefoonnummer

- Website

- Bedrijfsnaam

- Straat en huisnummer

- Postcode en woonplaats

Waar gebruik ik de persoonsgegevens voor?

Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je zelf opgeeft voor een info aanvraag of offerteaanvraag, worden gebruikt om bezetting te kunnen checken, een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. Ik sla deze gegevens op in Gmail.com. 

Ik gebruik een telefoonnummer om aankomsttijden te kunnen checken.

 

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem en agenda waar ik mee werk: Gmail.com. De servers van GooGle Gmail zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van Google vind je hier. 

 

Ik geef of verkoop je gegevens niet aan derden. Ze zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld. Je betaalgegevens (of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan de servers en worden ook door BinnenInn.nl niet opgeslagen. 

 

De enige gegevens die ik opsla zijn:

- Voor – en achternaam

- Adres, postcode en woonplaats

- Telefoonnummer

Dit is om je te kunnen informeren over je boeking of op het laatste moment gewijzigde informatie over je boeking door te geven. Soms is het handiger om dat telefonisch te doen. Je bent nooit verplicht om in te vullen.

-E-mailadres

Zodra ik je boeking heb ontvangen, ontvang jij een bevestiging per e-mail. 

 

Beveiliging gegevens

Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

 

Foto's: We vragen bij personen op een foto altijd om toestemming vooraf voor plaatsing op de website. Wie met naam en toenaam, op (foto-)materiaal binnen de media-uitingen van BinnenInn.nl op positieve of negatieve manier tentoon wordt gesteld aan de samenleving en daarbuiten, kan bezwaar maken. In goed overleg wordt de info gerectifisseerd of verwijderd. 
 

We koesteren de privacy van onze gasten, bij verdenking van misverstanden daarin of enige andere onduidelijkheid vragen we kontakt op te nemen om dingen op te helderen!

 

Bianca Waamelink en Edword ten Barge

-- 
BinnenInn Groepsaccomodatie en Familiehuis
CESARE Interieuratelier
Bianca mobiel 0621546402
 
 
Scroll up
Scroll down
Open Cesare